); Labradoodle blog ...

Verzekering labradoodle

Het verzekeren van je labradoodle kent enkele voordelen. In dit blog vertellen we je er alles over en krijg je een advies voor een verzekering op maat voor je labradoodle. 

Voordelen labradoodle verzekering

Grootste voordeel met een verzekering voor je labradoodle is dat je gelijk medische zorg hebt afgedekt. Elke hond kent gezondheidsrisico’s. In de puppy-tijd zal je vaker de dierenarts gaan bezoeken. Bij een ongeluk of ernstige ziekte kunnen de kosten meer dan 700 euro bedragen. Kijk maar eens wat de kosten zijn bij jouw dierenarts. Je zal hiervan schrikken. Gelukkig ben je met een hondenverzekering gedekt tussen de 2 en 5k. 

Voordeel 2 is dat je niet zelf een potje met geld hoeft te sparen als eigen verzekering voor je labradoodle. Je betaald een vast bedrag per maand en weet wat je ervoor terug krijgt. Je komt in ieder geval niet voor vervelende verrassingen te staan. 

Voordeel 3 is dat de dekking per hond aan te passen is. Dus per type hond en leeftijd. Een verzekering op maat dus. Daarnaast zijn de verzekeringen vaak per maand opzegbaar. Als je na drie maanden denkt ‘ik wil er vanaf’. Kan je het gelijk stop zetten en einde van de maand eindigt de verzekering voor je labradoodle. 

labradoodle verzekering

Petplan labradoodle  verzekering

Zelf raden we Petplan aan als je jouw labradoodle wil verzekeren. Deze kent enkele unieke kenmerken: 

  • Vergoeding die zeer uitgebreid is, voor alle rassen.
  • Eenvoudige declaratie. Binnen tien dagen uitkering van geld. 
  • Je mag naar elke dierenarts (vrije keuze). 
  • Labradoodle verzekering die door dierenartsen zelf is samengesteld
  • Petplan is de specialist in het verzekeren van huisdieren

Kijk hier wat jouw Petplan Premie voor jouw labradoodle gaat worden. 

*Vragen over financiële producten kan ik niet beantwoorden.