Een bench voor je labradoodle is voor de meeste hondenbaasjes een handig item. Waarom? De labradoodle is een zeer actieve en energievolle hond. Mocht jij jouw hond even alleen willen laten, biedt een bench voor je labradoodle uitkomst. 

Zo voorkom je dat deze rond gaat lopen door het huis en spullen gaat slopen. Zeker tijdens de opvoeding is het nog niet aangeraden om de labradoodle los door het huis te laten lopen of in de mand te laten liggen. De bench kan op dit soort momenten voor jouw labradoodle een prettige plek zijn. Voor de hond hoeft dit geen ‘nare’ plek te zijn.

labradoodle bench

De bench – veilige plek voor je labradoodle

De bench is de plek waar de deken van jouw labradoodle in ligt. Hierdoor zal deze plek voor de hond een veilige en rustige plek om te rusten worden. De veilige haven in het huis! Let er wel op dat je een bench op maat koopt. Deze mag niet veel te groot zijn voor je hond, maar moet in verhouding zijn met het type. Als jij een mini, medium of standaard variant labradoodle hebt, verschilt de grootte van de bench. 

Labradoodle bench aanschaffen

Wij raden aan om jouw labradoodle bench aan te schaffen via bol.com. Deze heeft een groot assortiment met alle bekende merken. Keuze uit verschillende kleuren, typen en varianten. Hierbij een link naar de bestverkochte benches voor labradoodles op Bol