...

labradoodle blond

Er zijn diverse kleuren labradoodles, zo ook de blonde variant. In dit blog meer info over deze populaire kleur en het kopen van een puppy in deze kleur. 

Labradoodle in de blonde kleur 

Blonde labradoodle honden hebben een neus in leverkleur. Het bereik van vachtkleur verschilt enorm: 

  • Licht geel
  • Donker goud 
  • En de basiskleur blond

Er kunnen dus tientallen verschillende blonde tinten verschijnen bij de geboorte. Deze kunnen naarmate de pup volwassen wordt veranderen. Vaak is het zo dat hoe ouder de hond wordt, hoe lichter de kleur van de vacht zal worden. 

Verschillen tussen kleuren? 

Het verschil tussen de karamel labradoodle en de blonde labradoodle is de neus kleur. Bij de blonde labradoodle is het pigment roze. 

labradoodle blond

Populariteit blonde labradoodle 

De blonde labradoodle puppy is erg gewild. Bij een fokker kan je altijd jouw voorkeuren voor een bepaalde kleur uitspreken. Wist je dat er in totaal 12 basiskleuren zijn met daarbij nog meer subkleuren. Naast de opties voor bijv een blonde vachtkleur labradoodle kan je ook kiezen uit verschillende formaten en vachttypen. Voor je naar een fokker gaat is het zaak om voor jezelf allemaal op een rijtje te hebben, wat jouw wensen zijn. 

Meer weten over de blonde variant doodle? 

Meer info over de blonde variant labradoodle of algemene info over het opvoeden en verzorgen, kan je in dit blog vinden.  Voor vragen waar je het antwoord niet op kunt vinden kan je mailen naar info@labradoodleblog.nl

Daarnaast raden we aan om het handboek voor de (blonde) labradoodle te lezen. Volg de link voor meer informatie. 

labradoodle

Labradoodle geheimen downloaden