...

Review handboek de Australian Labradoodle

In dit blog geef ik een review van het handboek de Australian labradoodle. Dit boek is uitermate geschikt als jij van plan bent een pup op te gaan halen, als je er net een in huis hebt maar ook voor volwassen honden. 

Er komt veel tijd kijken bij het opvoedproces. Als je hier vanaf de puppytijd genoeg tijd en aandacht aan besteed, heb je hier de rest van het leven van jouw hond elke dag weer profijt van. Maar hoe kan je het opvoeden zo leuk en makkelijk mogelijk maken? Daarvoor raden we het handboek de Australian Labradoodle aan. 

Handboek de Australian Labradoodle vol tips

Het handboek de Australian Labradoodle staat vol tips over het verzorgen en opvoeden van dit heerlijke ras. Het eBook is geschreven door Lars van Dongen, labradoodle expert. In het handboek lees je alles over zijn eigen ervaringen met dit hondenras. Hij deelt al zijn kennis en je leert meer over het gedrag wat deze honden vertonen. 

Ook is er een sectie in het handboek waarin veel gestelde vragen worden beantwoordt:

  1. Waarom rent mijn doodle weg?
  2. Waarom trekt de labradoodle aan de riem?
  3. Waarom plast mijn labradoodle in het huis? 
  4. Waarom blaft mijn doodle tegen vreemde mensen? 
  5. Etc

Zo zijn er nog tientallen vragen die worden behandeld in het eBook. Ook als je hond al volwassen hebt is het handboek de australian labradoodle zeker het lezen waard. Er worden diverse tips gegeven voor elke situatie en leeftijd. 

Kortom, met het handboek die Lars van Dongen heeft gemaakt kan jij als (toekomstig) (australian) labradoodle bezitter een heerlijke tijd tegemoet gaan. 

handboek de australian labradodle

Meer informatie over het handboek de Australian Labradoodle

Voor meer informatie over het handboek de Australian Labradoodle verwijs ik je graag naar deze pagina. 

Heb je zelf ook een labradoodle?

Yes, zelf heb ik ook een labradoodle. Daarnaast heb ik zelf het handboek de Australian Labradoodle gelezen en toegepast. Mijn labradoodle is nu 2 jaar oud en het is een van mijn beste keuzes ooit om dit ras in huis te nemen. Waarom?

  1. Het karakter is erg fijn, goed gezelschap om in huis te hebben, trouw, braaf!
  2. De hond gaat makkelijk om met kinderen, vreemden, familie en vrienden.
  3. Hypoallergene vacht. Ik ben zelf allergisch voor een hoop dingen, zo ook enkele hondensoorten. Bij mijn doodle heb ik daar geen last van. Ik vind zelden een haar in huis. 
  4. Mijn hond was redelijk eenvoudig op te voeden, zeker met behulp van de tips uit het handboek de australian labradoodle. 

Meer tips voor de (Australian) Labradoodle?

Naast deze review over het handboek de Australian Labradoodle hebben wij op deze site tientallen artikelen geschreven vol tips over het wel en wee van de Labradoodle. Mocht je nog vragen hebben aan ons naar aanleiding van deze review of een algemene vraag hebben kan je altijd mailen naar info@labradoodleblog.nl

 

labradoodle

Labradoodle geheimen downloaden