...

Labradoodle zonder wachtlijst

Een Australian labradoodle vinden zonder wachtlijst is bijna niet te doen in Nederland en in België. Er is veel vraag naar een Australian labradoodle terwijl er weinig nestjes zijn van de Australian labradoodle. Vooral van de miniatuur variant zijn er weinig te vinden in Nederland en België.

Labradoodle zonder wachtlijst mogelijk? 

Een wachtlijst is een lijst waarvoor je je kunt aanmelden op het moment dat je een labradoodle zou willen. De meeste Australian en mini labradoodles hebben een lange wachtlijst. Het komt bijna nooit voor dat er een labradoodle wordt verkregen zonder wachtlijst. Op het moment dat er een nestje geboren wordt en klaar is om het nestje te verlaten wordt de wachtlijst af gegaan om te kijken wie als eerste een puppy uit mag zoeken. Is er iemand die wel op de wachtlijst staat, maar geen puppy meer wilt, dan wordt de volgende op de lijst gekozen. Naast dat je je jouw naam op een wachtlijst moet zetten, wordt er ook vaak gekeken naar de thuissituatie. Dus wanneer je een labradoodle wilt is het zaak je snel in te schrijven want een puppy krijg je niet zomaar zonder wachtlijst.

labradoodle zonder wachtlijst

Labradoodle (zonder) Wachtlijst en thuissituatie

Naast dat je je jouw naam op een wachtlijst moet zetten, wordt er ook vaak gekeken naar de thuissituatie en naar de motivatie die je hebt om een labradoodle te kopen. Daarnaast is het belangrijk dat je aangeeft welk formaat labradoodle je wilt. De labradoodle komt in mini, medium en soms groot. Dus weet voor dat je je inschrijft op de wachtlijst of je een mini, een medium of een grote labradoodle wilt. Nadat je je hebt ingeschreven is het vaak zo dat de nestjes eigenaar langs komt bij jou, zodat ze kunnen kijken waar de labradoodle terecht komt. Soms vraagt de eigenaar van het nestje of jij bij hun langs kunt komen voor een gesprek of iets dergelijks. Het is dus een heel proces om een labradoodle met wachtlijst te kopen.

Labradoodle zonder wachtlijst krijgen

Enige manier om eigenlijk een labradoodle zonder wachtlijst te verkrijgen is via het privé netwerk. Als jij mensen kent die een nestje krijgen en je bent goede vrienden, kan je jouw hondenwens uitspreken. Zelfde geldt voor connecties met:
– Fokkers
– Rasvereniging
– Familie
– Kennissen 
– Etc
Bovenstaande is een van de weinige manieren om zonder wachtlijst een labradoodle te krijgen. 

Meer weten over de Labradoodle zonder wachtlijst?

Wil je meer weten over het verkrijgen van de labradoodle zonder of met wachtlijst? Bekijk dan het handboek van de labradoodle voor meer informatie. Ook hebben we nog diverse blogs op deze site geschreven over het kopen van een pup. 

labradoodle

Labradoodle geheimen downloaden