...

Labradoodle marktplaats

Als je surft naar marktplaats en zoekende bent naar een australian labradoodle, zal je een groot aanbod treffen. Waar jij op moet letten bij het kopen van een pup op dit bekende platform, lees je in dit blog. 

Labradoodle pups te koop marktplaats

Voor je een volwassen labradoodle, pup of mini variant op marktplaats koopt, is het zaak eerst de papieren te bekijken. Neem altijd een beslissing op basis van verstand, niet op basis van emotie. Het is lastig want als je zo’n schattig nestje met pups voor je ziet, wil je ze eigenlijk allemaal meenemen. 

Beslis dus altijd met je verstand. Vraag o.a naar de gezondheidsuitslagen van de ouder. Zijn deze er niet? Laat de pups dan met rust. Dit klinkt heel hard en is ook lastig maar uiteindelijk wil je een gezonde labradoodle van marktplaats, niet een ongezonde. 

Volgend advies bij het bezoeken van een nest labradoodles van marktplaats is om een kenner op het gebied van honden mee te nemen. Deze weet sneller of de hond gezond is en de eigenaar betrouwbaar. 

labradoodle marktplaats

Labradoodle aanschaftips op marktplaats 

Stel de eigenaar van de australian labradoodle van marktplaats kan gezondheidspapieren laten zien. Dat is mooi. Toch zijn er nog diverse punten om naar te kijken bij het aanschaffen: 

  • Wat is bijvoorbeeld de eerste indruk die je krijgt? Wat zegt je gevoel over deze fokker? 
  • Wat is de eerste indruk van de honden? Koop geen pup omdat je deze zielig vind of omdat de leefomstandigheden slecht zijn. De fokker zal altijd blijven doorgaan als deze ziet dat dit werkt. 
  • De labradoodle pups van marktplaats moeten er dus gezond en vrolijk uitzien. Let op de ogen (geen vieze ogen), let op of ze aan de diarree zijn en let op de vacht (geen doffe vacht). Dit zijn allemaal indicatoren dat de honden op dit moment niet goed verzorgen worden of zelfs ziek kunnen zijn.  
  • Als jij een van de honden roept moet deze makkelijk naar je toe kunnen komen. Je wil geen angst zien bij de hondjes. Pups horen juist ontdekkend en speels te zijn. 
  • Is het nest verzorgd en schoon? Stinkt deze of ziet deze er fris uit? 
  • Hoe ziet de slaapplek van de hond eruit? Deze moet er comfortabel en verzorgd uitzien. Dit kan door middel van zaagsel, kranten of een lekker kleed. 
  • Ook is het belangrijk dat de moederhond wat privacy heeft. 
  • Ook de prijs voor de labradoodle pup van marktplaats is belangrijk. Is de prijs te goedkoop om waar te zijn? Vraag dan af hoe dit kan? Is er iets aan de hand met de labradoodles?

Labradoodle met stamboom kopen op marktplaats 

We kunnen dus wel stellen dat er een hoop zaken zijn om op te letten als je een volwassen labradoodle, pup of mini variant op marktplaats zoekt. Andere zaak om te bepalen is of je een hond met of zonder stamboom wil. 

Hoe meer informatie je hebt hoe beter. In een stamboom krijg je o.a info over de ouders van de pup. Zo kan je nog beter inschatten of een labradoodle pup van marktplaats gezond is. 

Meer weten? 

Meer weten over australian labradoodles die je kunt kopen op Marktplaats? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@labradoodleblog.nl. Ook voor andere labradoodle-gerelateerde vragen kan je contact met ons opnemen. Meer tips en informatie over het kopen, opvoeden en verzorgen van de labradoodle kan je vinden in het handboek, labradoodle geheimen

labradoodle

Labradoodle geheimen downloaden