...

Assortiment dierenvoeding Riverwood

Iedere huisdier is uniek! Uniek in karakter en gedrag, maar ook in zijn behoefte aan voeding. Riverwood is daarom verkrijgbaar in diverse varianten. In ons assortiment beschikken we over zes soorten hondenvoer en zes soorten kattenvoer en ons assortiment blijft groeien. Naast overheerlijke en verantwoorde brokken voor jouw hond en kat hebben we ook gezonde snacks en blikvoedingen voor honden toegevoegd aan ons assortiment.

De kracht van onze ingrediënten

Bij Riverwood bereiden we alle voedingen met een weldoordachte combinatie van drie soorten vrije uitloop vlees. We combineren deze basis met een selectie van verse groente, fruit en een rijke melange van sterke kruiden. Onze dierenvoeding is volledig graanvrij waarbij we vlees als belangrijkste ingrediënt zien. Daarnaast is de voeding zo samengesteld dat de kans van een allergische reactie aanzienlijk verkleind wordt. Hierdoor is het voer zeer geschikt voor honden en katten met een voedselallergie of intolerantie. Hieronder hebben we alle voordelen van Riverwood op een rij gezet:

  • Natuurlijke ingrediënten
  • Volledig graanvrij
  • Rijk aan 3 verschillende eiwitbronnen 
  • Hypoallergene varianten

Natvoer voor honden en katten

Naast onze ultra premium hondenbrokken beschikken we over de lekkerste snacks en natvoer voor jouw trouwe viervoeter. Natvoer kan zorgen voor een betere eetlust bij je huisdier, omdat het een sterkere geur heeft dan brokken. Hierdoor vinden honden natvoer vaak lekkerder dan brokken. In het blikvoer van Riverwood voor honden zit boordevol vlees en bevat alleen natuurlijke ingrediënten. Alle soorten blikvoer bevat 1 unieke eiwitbron, waardoor het hypoallergene voer kan worden gebruikt als eliminatie dieet. Ook heeft onze blikvoeding een vleespercentage van wel 70% dat komt van ‘vrije uitloop’ dieren.

Gezonde voeding voor jouw kat en hond

Het beste van alle werelden komt bij ons samen. Dit zorgt voor overheerlijke en gezonde voeding voor jouw hond of kat. Honden en katten kunnen hierdoor hun dagelijkse avonturen vol energie aangaan! Riverwood is verkrijgbaar in de beste dierenspeciaalzaken van Nederland en in onze eigen webshop www.riverwoodpetfood.com