...

Labradoodle trui

Een trui voor je labradoodle is niet alleen functioneel, maar ook erg schattig. In dit artikel kom je erachter welke functionaliteiten de trui heeft en geef ik je wat tips om een geschikte variant te vinden. 

Functionaliteiten trui labradoodle 

Er zit nogal wat verschil in de dikte van vacht bij labradoodles. Als de hond ouder wordt zal de vacht dunner worden. Er kunnen zelfs kale plekken tevoorschijn komen. De trui voor de labradoodle helpt met het reguleren van de lichaamstemperatuur. De hond heeft het al snel een stuk warmer. Zeker in de winter is dit aan te raden met de koudere temperaturen. 

Kortom:

  • Is de vacht van jouw labradoodle dun?
  • Is je hond kaal? 
  • Is het winter?
  • Is het erg koud buiten? 

In al deze gevallen is een trui voor je labradoodle een mooi oplossing. 

labradoodle trui

Geschikte labradoodle trui filteren

Mocht je een geschikte trui voor je labradoodle willen vinden. Zijn er diverse filters beschikbaar op bol.com

Maten: Small, Medium, Large, Onzesize. Belangrijk is dat je geen trui koopt die te strak zit. Dit is niet comfortabel voor jouw hondje.

Kleuren: Van bruin tot geel tot blauw of tientallen andere kleuren. Zeker als het sneeuwt is het handig om een felle kleur trui aan te hebbens tijdens het wandelen. Oranje zie je het beste in de sneeuw. 

Materialen: Er zijn verschillende materialen voorhanden. Van wol tot stof tot katoen of Fleece. Selecteer het materiaal wat jouw voorkeur heeft. 

Merken: Van Trixie tot Boon tot Hurtta. Dit zal je niet veel zeggen op eerste hand, maar dit zijn de betere merken op de markt. 

Prijs. Van laag geprijsd tot hoger geprijsd. 

Zo zijn er nog meer filters om de beste trui voor je labradoodle te vinden

Labradoodle trui online bestellen

Hierbij een link naar de bestverkochte truien voor labradoodles op bol.com